آشپزی ماماني هستي

غذای جنوبی

مواد لازم

گوشت گوسفندی: نیم کیلو

نخود خیس کرده: نصف پیمانه

لوبیا سفید خیس کرده: نصف پیمانه

لوبیا چیتی خیس کرده: نصف پیمانه

پیاز: یک عدد

سیر: یک بوته

برنج: یک سوم پیمانه

بلغور گندم خیس کرده: یک پیمانه

دانه انار خشک: دو قاشق سوپخوری

رب انار: یک قاشق غذاخوری

آلو:250 گرم

تمر هندی: نصف بسته

 

طرز تهیه

گوشت را بپزید و استخوانهای آن را جدا کنید، نخود و لوبیا را بپزید، پیاز را تفت بدهید و سیر را با کمی نمک و زردچوبه بکوبید و به پیاز اضافه کنید، گوشت را هم اضافه کرده و کمی تفت بدهید، سپس نخود و لوبیا را که پخته شده همراه با آب گوشت اضافه کنید.

بلغور و برنج را نیز به باقی مواد اضافه کنید و قلیه را همراه با دانه های انار بگذارید تا بپزد وقتی برنج و بلغور پخت، آلو(این غذا را بدون آلو هم می توانید درست کنید)، رب انار و آب تمرهندی خیس خورده را نیز به آن اضافه کنیدتا قلیه خوب جا بیفتد. قلیه را در ظرف بکشید و روی آن را با کمی نعناع داغ تزیین کنید.

 

/ 0 نظر / 12 بازدید